Bliv frivillig i Den Ny Fixelance

Som frivillig i Den Ny Fixelance kan du være med til at stoppe overdosisdødsfald og sikre bedre vilkår for stofbrugere i Danmark.

Vi søger altid nye frivillige til at bemande Fixelancen og med dig på holdet, kan vi sørge for, at fixelancen er kørende. Derfor er din indsats også uundværlig for os!

Du bliver del af et vigtigt fællesskab med alle de andre frivillige, og vi sørger for at klæde dig godt på til opgaven. Du modtager blandt andet førstehjælpskursus, samt kursus i brugen af antidote – næsesprayen, der kan stoppe overdosisdødsfald.

Om dig

Du er over 21 år gammel og brænder for at gøre en forskel for nogle af de mest udsatte borgere i Danmark. Det er en fordel, hvis du har en sundhedsfaglig baggrund eller er under uddannelse inden for sundhedssektoren – men det er ikke et krav. Vi forventer dog, at du er imødekommende og robust, da begge dele er nødvendigt for at varetage arbejdet i Fixelancen. Det er et krav, at du har kørekort.

Kontakt

Hvis du har lyst til at være med eller bare gerne vil høre lidt mere om at være frivillig, kan du ringe til Mie Dahl-Hansen, der er koordinerende sygeplejerske i Fixelancen på tlf. 4295 7520 eller skrive til frivillig@fixerum.dk.